Dapoxetin

Priligy

21% rabatt
priligy online

€ 1.31 - € 1.75

per pill
Læs mere

Super Avana

20% rabatt
super avana online

€ 44.94 - € 52.74

per pill
Læs mere

Priligy 30 / 60 mg

generisk priligy

Priligy - oral for tidlig udløsning medicin, der bruges til mænd med tendens klimaks for tidligt; det hjælper med at forsinke ejakulation markant. Medicinen hører til klassen af selektive serotonin genoptagelsesinhibitorer (SSRI) og hjælper med at opnå følgende resultater:

 • Øger den intravaginale latenstid;
 • Øger frivillig kontrol;
 • Reducerer psykologisk lidelse;
 • Øger den seksuelle tilfredshed
 • Er let at bruge og tolereres godt.

Hvad der gør brugen af Priligy endnu mere tiltalende er, at de ovennævnte egenskaber ved medicinen opnås med: 1) en dosis med et relativt kort (1 – 3 timers) begyndelse og en passende tidsdækning; 2) hurtig clearance og minimal toksicitet (få timer): 3) fravær af tachyphylaxis (pludselig reduktion i respons på virkningerne) og tilgængelig ved "efter behov" indtagelse.

De særlige farmakologiske egenskaber antyder, at dapoxetin besidder mange af egenskaberne ved den ideelle for tidlig ejakulation medicin mod for tidlig udløsning. Dette indtryk understøttes faktisk af kliniske studier, der har givet fremragende resultater på forskellige slutpunkter, herunder IELT – kontrolkapacitet og psykologisk tilfredshed.

Priligy Dosis

Efter de dosisfundende undersøgelser, der identificerede den optimale dosis ved 30 og 60 mg efter behov, blev der udført forskellige forsøg for at verificere behandlingspåvirkningen på de tidligere nævnte mål.

Indgivelse af dapoxetin efter behov har tredoblet latenstid sammenlignet med basalværdierne allerede ved minimumsdosis (30 mg), næsten fordoblet denne parameter til dosis på 60 mg og med et gevinstniveau for placeboeffekten på mere end 80%.

Tag en for tidlig udløsning pille med Priligy i Denmark 1-3 timer før den planlagte seksuelle aktivitet: vask pillen ned med en tilstrækkelig mængde vand.

Den oprindelige dosis på 30 mg anbefales; hvis dens fordele ikke er tilstrækkelige, kan det titreres under medicinsk kontrol til Priligy 60 mg - holde længere i sengen piller til at holde længere i sengen

Priligy Erfaringer

Priligy bør administreres med forsigtighed til patienter med nedsat nyrefunktion og nyreproblemer, manihistorie og svær depression.

Seponering af behandling med Priligy bør udføres under medicinsk tilsyn og udføres gradvist for at undgå abstinenssyndrom og tilknyttede episoder med mani / depression.

Priligy er en vanedannende tidlig udløsning medicin, der i tilfælde af langvarig brug skal afbrydes gradvist og under lægebehandling. Medikamenterne er kontraindiceret til anvendelse hos personer med tidligere misbrug af medicin.

Priligy Kontraindikationer

Priligy )dapoxetin) er kontraindiceret til anvendelse under følgende forhold:

 • Hjertefejl
 • Lednings abnormaliteter såsom AV – blok eller sygt sinus – syndrom
 • Betydelig iskæmisk hjertesygdom
 • Betydelig valvulær hjertesygdom.
 • Historik om synkope
 • Historie om mani eller svær depression.

Priligy Bivirkninger

De bivirkninger af dapoxetin er de, der er typiske for alle medikamenter med serotonerg virkning, men med reduceret hyppighed og sværhedsgrad både for molekylets indre egenskaber og for den forskellige rekrutteringsmodalitet (efter behov vs. regelmæssig).

Administration af tabletten på 30 mg resulterede i kvalme hos 8,7% af forsøgspersoner efterfulgt af hovedpine (5,9%), nervøsitet (<4%) og andre mindre effekter i frekvens og intensitet. Forekomsten var dosisafhængig. Samlet set viser det sig, at indtagelsen af dapoxetin på efterspørgsel er behagelig for patienten med få bivirkninger og beskedne mængder.

Bemærkning om forureningstoksicitet og overdosebehandling

Taget i en dosis, der er større end anbefalet, kan dapoxetine 60 mg fremkalde det såkaldte serotogene syndrom. Serotonergt syndrom er forårsaget af en overdreven stigning i det centrale serotoninsignal som følge af hyperstimulering af dets receptorer.

I 75% af tilfældene dukker symptomerne på serotonergt syndrom op efter 24 timer efter indtagelse eller overdosis; i de mindre vigtige tilfælde er det muligt at vente 24 – 72 timer på den spontane opløsning af symptomerne, mens i de mere alvorlige tilfælde er den farmakologiske indgriben uundværlig.

laeges rad

Det er ekstremt vigtigt at følge din læge's råd, når du bruger Priligy recept. Ring til ambulancen i tilfælde af følgende:

 • Mentale og adfærdsmæssige ændringer
 • Autonome dysfunktioner
 • Motorændringer
 • Lethargy (kontinuerlig søvn)
 • Ændringer i bevidsthedstilstanden
 • Rysten
 • Rhabdomyolyse (skade / nedbrydning af muskelceller)
 • Nyresvigt
 • Stød (hjerte – kar – hændelse, der forårsager utilstrækkelig blodforsyning til vævene)

Bemærk, at disse symptomer kun er forbundet med en overdosering og ikke forekommer i terapeutisk udpegede doser af dapoxetin.

Priligy Interaktioner

Da for tidlig ejakulation ofte ledsages af erektilproblemer, er mulig interferens med ED-medicin blevet testet: dapoxetin's farmakokinetik blev ikke påvirket af indtagelsen af sildenafil eller tadalafil i de godkendte doser til erektil dysfunktion.

I tilfælde af mistanke om overdosering med Prilligy, skal du kontakte giftcentret i nærheden af dig. Det særlige ved medicinen, at det gør det virkelig innovativt, er relateret til den hurtige absorption af molekylet, til den hurtige aktivering af målreceptorerne og til dens hurtige clearance, der er afsluttet inden for 12-24 timer.

Priligy i Danmark

Ifølge Astrid Højgaard, seniorkonsulent ved Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital, er problemet med for tidlig ejakulation det mest udbredte problem, der plager mænds seksualitet. Du kan lære mere om problemet fra den officielle danske sundhedsressource her, eller stole på ekspertisen i vores online apotek og bestille prigily med levering til Danmark eller Sverige samt nærliggende lande i Nordeuropa. Vi vil med glæde give dig svar på alle spørgsmål, du har 24/7. I mellemtiden inviterer vi dig til at gennemse vores websted og lære om certificering af vores produkter, sikkerheden og betalingssikkerheden, måderne til at spare penge med gratis forsendelse og loyalitetsprogram rabatter og fordelene ved at handle hos os.

Brugerspørgsmål

Kan jeg tage dapoxetin, hvis jeg i øjeblikket tager antacida?

Knud
Knud

Der er ingen kendt interaktion mellem dapoxetin og lægemidler mod surhed i maven. Det er dog svært at svare på uden at vide, hvilken medicin du henviser til. Alle lægemiddelkombinationer bør køres af din læge. Held og lykke!

Dr.August Holm
Dr.Holm

Påvirker det at tage dapoxetin kvaliteten af orgasme?

Knud
Mikkel

Nej det gør ej. Brugen af dapoxetin forsinker kun det øjeblik, hvor orgasmen udløses. Jeg vil sige, at fornemmelsen er næsten som at få spidsen af din penis bedøvet lidt, men du kan stadig mærke alt. Start med 30mg og se om dette er nok for dig. Glem ikke at diskutere brugen af dapoxetin med din læge.

Dr.August Holm
Dr.Holm