Ofte stillede spørgsmål

Produkter

ofte stillede sporgsmal

Spørgsmål: Hvad er generiske lægemidler?

Svar: I farmakologi kaldes lægemidler, der produceres af virksomheder, der ikke er udvikler, generika. I nogle lande kaldes de også ækvivalente medikamenter for at undgå den reduktive konnotation, der måtte være til stede i udtrykket ”generisk”. Generika og brandmedicin er fuldt udskiftelige og gennemgår de samme procedurer for godkendelse.

Spørgsmål: Generiske medikamenter koster så meget mindre. Hvorfor? Er det på grund af dårligere kvalitet?

Svar: Generikernes kvalitet har intet at gøre med deres pris. Tænk designer tøj vs. tøj produceret af mindre kendte, men som en genkendelig virksomhed, der er specialiseret i massemarkedstøj. Prisen på brandmedicin påvirkes af mængden af midler, der investeres i forsknings – , test – , patenterings – og promoveringsstadierne. Med generik er det kun produktions – og logistikomkostninger, der afholdes i deres endelige pris.

Spørgsmål: Kompromiser jeg med kvaliteten, der vælger generik?

Svar: Absolut ikke. Kvaliteten af generiske produkter overvåges lige så tæt som sundhedsmyndighedernes mærkemedicin, idet standarderne for deres fremstilling reguleres af de samme normer.

Spørgsmål: Sælger du generika, der er godkendt af FDA?

Svar: De generiske lægemidler, vi tilbyder, er godkendt af licensmyndighederne i deres oprindelseslande.

Spørgsmål: Hvorfor er nogle medikamenter markeret som bløde?

Svar: Hvis navnet på en lægemidler har ”Blødt” det, gælder dette medicinformen og betyder, at i modsætning til filmovertrukne tabletter, fremstilles medicinen i den farmakologiske form af en pastill eller en pastille. Dette påvirker (forkorter) optagelsestiden, som gør det muligt at fremskynde begyndelsen af medicinens sundhedseffekter. Resten af de farmakodynamiske og farmakokinetiske egenskaber ved medicinerne forbliver uændrede.

Spørgsmål: Hvordan vælger jeg min ED-medicindosis korrekt?

Svar: De fleste lægemidler mod erektil dysfunktion (ED) sælges på recept. Din læge fastlægger den anbefalede dosis, som du kan begynde med, og justerer den baseret på de kliniske resultater. I tilfælde af Viagra (sildenafil citrat) er den gennemsnitlige startdosis 50 mg, som derefter kan øges til 100 mg eller reduceres til 25 mg. Hvis du ikke har en recept, skal du kontakte vores personale for at arrangere en medicinsk konsultation online til dig.

Spørgsmål: Skal jeg præsentere en recept for at bestille lægemidler fra dit websted?

Svar: Selvom det ikke kræves, at du præsenterer din medicinske recept, så vi kan behandle din købsansøgning, er det påkrævet, at du har en sådan, når du køber en legende (receptpligtig) lægemidler. Vi leverer medicinske konsultationer online, der forbinder dig med certificeret sundhedspersonale, der kan besvare dine spørgsmål i forbindelse med din tilstand og på baggrund af dine svar bestemme, om du kvalificerer dig til terapi med de lægemidler, du planlægger at købe gennem vores service.

Spørgsmål: Dit apotek tilbyder urtetilskud. Hvad er de?

Svar: Naturlægemidler tilskud på vores apotek er naturlige sundhedsprodukter, der bruges til at korrigere nogle dysfunktioner eller ubehag, der er typisk for den affektive – seksuelle sfære hos mænd og kvinder. Urtetilskud er ikke lægemidler. Dette er molekyler eller sæt aktive ingredienser, der bruges til at kompensere for en "fysisk mangel" ... eller blot for at overbevise forbrugeren om, at de er i stand til at gøre det, den såkaldte "placebo – effekt".

Spørgsmål: Har jeg brug for en recept for at købe urtetilskud?

Svar: Du behøver ikke have en recept for at købe urtetilskud; Du skal dog være opmærksom på det faktum, at selv sundhedsprodukter, der består af naturlige ingredienser, har deres rimelige andel af både kontraindikationer og bivirkninger. I denne forbindelse er en læges mening altid en god idé.

Forsendelse og levering

forsendelse og levering

Spørgsmål: Hvad er forsendelsesomkostningerne for min ordre?

Svar: Der er ingen slags svar på dette spørgsmål. Forsendelsesomkostningerne beregnes på baggrund af det samlede antal af din ordre og leveringsadressen (især dit opholdsland). Føj varerne til din indkøbskurv, og fortsæt med at tjekke ud: dine forsendelsesomkostninger estimeres og vises ved siden af det samlede beløb på din ordre.

Spørgsmål: Hvilke lande leverer du til?

Svar: Vi leverer til alle byer i Danmark, herunder, men ikke begrænset til, København, Odense, Roskilde, Esbjerg, Helsingör, Vejle, Kolding, Horsens, Randers og andre. For leverancer uden for Danmark, bedes du kontakte vores kundesupporttjeneste, og du vil blive gennemført til vores partnerapotekstjenester, der er specialiserede i forsendelse rundt omkring i Europa og internationale leverancer.

Spørgsmål: Hvordan sendes min ordre?

Svar: Når din ordre er godkendt og bekræftet, markerer den begyndelsen på ordrebehandlingen. Din pakke vil blive samlet og sendt. Hvis alle de bestilte lægemidler er tilgængelige på vores lager, vil din ordre blive sendt i løbet af den næste arbejdsdag; Hvis dette ikke er tilfældet, kan det tage op til 3 arbejdsdage at samle de varer, du bestilte, og sende dem til dig ved hjælp af den valgte forsendelsesmetode. Bemærk, at vi altid brugte almindelig umærket emballage.

Spørgsmål: Hvad er din politik i tilfælde af beskadiget / ufuldstændigt pakkeindhold?

Svar: Hvis din pakke ankommer i en substandard tilstand (pakkeintegriteten er kompromitteret, indholdet stemmer ikke overens med listen over bestilte varer osv.), Har du ret til refusion eller genforsendelse af din ordre. Underret vores kundesupporttjeneste, der beskriver problemet og vedlægger fotografier. Glem ikke at give dit ordre – referencenummer i kommunikationen.

Spørgsmål: Skal min ordre gennemgå tilpasset godkendelse?

Svar: Hvis du bestiller i Danmark, er din ordre ikke underlagt nogen tilpasset godkendelsesprocedure. Men hvis du bestiller til et andet land, er der altid en mulighed for, at din ordre bliver forsinket, arresteret eller endda afvist og returneret til afsenderen ved tolden. Resultatet af toldkontrol afhænger i vid udstrækning af den nuværende lovgivning i importlandet.

Spørgsmål: Hvor meget koster det at reship af pakken?

Svar: Hvis omlevering er påkrævet på grund af vores manglende levering af de bestilte varer i behørig form og stand, vil omkostningerne ved omlevering være på os. Hvis du ønsker, at din ordre bliver videresendt, debiteres du den ordinære pris for forsendelse beregnet på baggrund af dit opholdsland, postadresse og den valgte forsendelsesmetode.

Spørgsmål: Der har været en forsinkelse. Hvorfor sker det?

Svar: Forsinkede ordrer er en stor undtagelse med vores service, og først vil vi gerne undskylde ulejligheden. Når det er sagt, med mere end en part involveret i leveringsprocessen, er der altid en mulighed for, at noget går galt på et eller andet tidspunkt. Hvis du har bestilt en levering med en sporbar forsendelsesmetode, kan du bruge dit sporingsnummer til at finde ud af, hvor din pakke befinder sig. Hvis din forsendelsesmetode ikke tilbyder en sporingsfunktion, skal du kontakte vores kundesupport for yderligere instruktioner.

Spørgsmål: Tilbyder du international forsendelse?

Svar: Vores apotek er en afdeling af en global sundhedsvæsenstjeneste, der er specialiseret i medicinudlevering i Danmark. Hvis du ønsker at bestille lægemidler til et sted uden for landet, skal du kontakte vores kundesupportrepræsentanter for muligheder, der inkluderer international forsendelse.

Spørgsmål: Hvilke forsendelsesmetoder kan jeg vælge mellem?

Svar: I øjeblikket tilbyder vi to forsendelsesmetoder, der er forskellige i pris, estimeret leveringstid og ordresporbarhed. Sammenlign dem i nedenstående tabel (bemærk, at det endelige skøn over leveringsomkostninger kun kan foretages baseret på din postadresse):

Estimeret funktion for sporing af leveringstid

Leveringstjeneste Anslået leveringstid Sporingsfunktion
Ekspresforsendelse 4-7 hverdage +
Regelmæssig forsendelse 8-13 hverdage +

Spørgsmål: Hvilken slags pakke bruger du?

Svar: Vi pakker de medikamenter, du bestiller fra os, i en diskret pakke, der ikke har nogen markeringer, der giver væk fra indholdet. Pakken opfylder de standarder, der er indført ved emballeringsnormer for forsendelse af lægemidler inden for ES.

Spørgsmål: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?

Svar: I tilfælde af at kuretjenesten ikke leverer pakken, påtager vi os at sende din ordre gratis inden for den korteste tidsramme. Du skal informere i tilfælde af mislykket levering ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes på siden Kontakt os.

Betalinger og ordrehåndtering

betalinger og ordrehandtering

Spørgsmål: Hvordan foretager jeg en ordre?

Svar: Det er en rent intuitiv oplevelse at afgive en ordre hos vores apotek og tager ikke mere end flere minutter af din tid. Det gøres i 4 enkle trin:

  1. Find de medikamenter, du har brug for, ved hjælp af søgeværktøjet, der er integreret på vores websted, eller slå medicinen op efter kategori, den tilhører.
  2. Tilsæt den nødvendige mængde piller i den krævede dosering. Bemærk, at større pakker hjælper dig med at spare på pris pr. Vare.
  3. Fortsæt med at tjekke ud. Udfyld felterne med påkrævet information. Vi bruger kryptering af den højeste magt for at beskytte dit privatliv og følsomme oplysninger, så de personlige data, du deler med os, bliver aldrig tilgængelige for nogen tredjepart.
  4. Kør gennem de oplysninger, du delte, og ordreindholdet igen for at sikre dig, at alt er korrekt. Afslut ordren ved at trykke på knappen Send og kontroller din e-mail for bekræftelsesmeddelelsen.

Spørgsmål: Hvornår bliver og hvordan debiteres mit kreditkort?

Svar: Dit kreditkort debiteres, i det øjeblik du bekræfter din ordre på kassen, men ingen data, der afspejler arten af dit køb, vises på dine faktureringsoplysninger.

Spørgsmål: Op til hvilket punkt kan en ordre annulleres?

Svar: Din ordre kan redigeres eller annulleres op til det tidspunkt, du sender den på kassen siden. Når dit kreditkort er blevet debiteret, kræver det en betydelig mængde benarbejde for at vende ordren. Hvis din ordre er blevet sendt, vil det være umuligt at annullere den. Vi anbefaler, at du tjekker nøjagtigheden af din ordre, inden du sender den til behandling.

Spørgsmål: Hvordan sporer jeg min ordre?

Svar: Du kan kontrollere status for din ordre i det specifikt dedikerede rum i kundeområdet. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os ved hjælp af EMF-formularen på kontaktsiden på webstedet.

Spørgsmål: Jeg har et andet spørgsmål. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Vi vil med glæde svare på ethvert spørgsmål af dig individuelt, når du sender os en forespørgsel via en formular tilgængelig på siden Kontakt os. Vær specifik i dine spørgsmål og angiv alle detaljerne i din forespørgsel, inklusive det ordre-ID, det refererer til.

Spørgsmål: Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Svar: Vi accepterer i øjeblikket alle de eksisterende kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club, Discover, Carte Bleue, Danske Bank samt e-checks som betalinger for vores produkter.

Spørgsmål: Er der pengene tilbage-garanti på dit apotek?

Svar: I tilfælde af en bevist leveringsfejl, garanterer vi, at din pakke bliver sendt til dig igen, eller at vi gendanner dine penge.