Levitra

4.8
levitra online

Aktivt stof: Vardenafil

Medicinalform: Filmovertrukne tabletter

Betalingsmetoder:
 • Visa
 • MasterCard
Levering:
 • Danmark
 • Sverige
 • Norge
 • Finland

Ekspresforsendelse: 4-7 hverdage

Regelmæssig forsendelse: 8-13 hverdage

 • 20mg
Produkt pr pille Pris Antal Bestille
Levitra Mærke 20mg x 120 piller 31.27 DKK 3752.79 DKK 4128.07 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 92 piller 31.37 DKK 2886.21 DKK 3174.83 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 76 piller 32.2 DKK 2446.88 DKK 2691.57 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 64 piller 33.13 DKK 2120.5 DKK 2332.55 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 48 piller 34.81 DKK 1670.64 DKK 1837.7 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 34 piller 39.39 DKK 1339.34 DKK 1473.27 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 22 piller 44.74 DKK 984.38 DKK 1082.82 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 14 piller 51.9 DKK 726.63 DKK 799.29 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 12 piller 48.55 DKK 582.57 DKK 640.83 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 8 piller 57.77 DKK 462.16 DKK 508.38 DKK
1
Købe
Levitra Mærke 20mg x 4 piller 81.49 DKK 325.94 DKK 358.53 DKK
1
Købe

Kan du bemærke, at siden ikke fungerer, som den skal?

Prøv at trykke på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R, hvis du bruger en MacBook) for at opdatere siden. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du prøve at rydde din webstedshistorik og browserdata i indstillingerne. Tak for din forståelse!

Pakkeeksempel

Din ordre bliver pakket sikkert og sendt og sendes inden for 24 timer. Dette er nøjagtigt, hvordan din pakke vil se ud (billeder af en rigtig forsendelsesgenstand). Det har en størrelse og udseende på et almindeligt privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet.

Forfra

frontview

Fra siden

sideview

Bagfra

backview

Introduktion

Levitra er et medicin til behandling af erektil dysfunktion og produceres af det tyske firma Bayer. Mange farmaceutiske virksomheder producerer generiske gener med lignende navne, som har den samme effektivitet som den originale medicin, men adskiller sig i pris, hvilket er meget lavere og undertiden giver en forlænget virkningsvarighed.

Vardenafil 20mg

Levitra er en oral potensmiddel i håndkøb baseret på vardenafil i doser på 5 mg, 10 mg og 20 mg. De nuværende doseringer afhænger ikke af sundhedstilstanden og ordineres af læger til mænd, der ikke har kontraindikationer eller begrænsninger af nogen art, hvad angår brugen af vardenafil.

Levitra har fordelen ved pålidelighed og lav sideprofil, der er baseret på det faktum, at vardenafil (det vigtigste aktive stof i Levitra) er effektivt i lavere doser. Dette gør Levitra populær blandt mænd i ældre generationer og dem, der lider af andre sygdomme bortset fra seksuel impotens.

Levitra Brug

Pillen skal tages en halv time til en time før den seksuelle handling, ikke knuses eller tygges den. Du kan tage det med eller uden måltid, alt efter hvad der føles mere behageligt for dig. Det er dog vigtigt at vaske pillen ned med en tilstrækkelig mængde vand. På trods af det faktum, at indtagelsen af Levitra delvist er kompatibel med en lille mængde alkohol, er det kombinerede indtag af medicin og alkohol i samme tidsperiode absolut forbudt. Det samme kan siges med hensyn til grapefrugtsaft eller appelsinsaft i blod / blod.

Den anbefalede dosis til initialterapi er 10 mg. Den maksimale hyppighed af medicinindtagelsen er 1 gang i 24 timer. Baseret på den individuelle respons og tolerance kan dosis øges til højst 20 mg eller reduceres til 5 mg taget hver 24 time.

Levitra Generisk og Brand

Brand Levitra er produceret af den originale udvikler Bayer, et velkendt tysk firma. Generiske versioner af samme medicin er produceret af producenter, der har købt patentet til produktion af vardenafil, men ikke deltog i undersøgelser og udvikling af formlen. Dette påvirker prisen på generisk vardenafil, hvilket gør den betydeligt lavere end prisen for den originale medicin.

Generiske versioner af Levitra, der findes på vores hjemmeside, er kendetegnet ved høj kvalitet af materialer og standarder anvendt i produktionsfasen. De fleste af dem er identiske med mærket medicin, mens andre har kortere starttid takket være forskellige medicinformer (Levitra Oral Jelly og Levitra Soft er perfekte eksempler til det).

Vi anbefaler, at du fortsætter med den dosis, som din læge anbefaler, når du vælger den rigtige vardenafil – medicin. Hvis denne parameter tages i betragtning, skal du vælge Levitra-piller baseret på dine præferencer.

Levitra Instruktioner

Levitra 20mg bør anvendes med forsigtighed til patienter med nedsat vardenafil – clearance, nyre – eller leverproblemer, ustabilt blodtryk og patienter, der tager alfablokkere.

Levitra Bivirkninger

Levitra-bivirkninger er milde og kortvarige; de forsvinder, når din krop tilpasser sig vardenafil og dens virkninger. De mest almindelige Levitra-bivirkninger er hovedpine, diarré, svimmelhed, næseoverbelastning og ansigtsskylning.

Levitra Kontraindikationer

Tag ikke Levitra, hvis du er overfølsom overfor PDE5-hæmmere eller andre komponenter i medicinen eller i nærvær af følgende tilstande:

ikke bor tage
 • Degenerative øjesygdomme
 • Ukontrollerbare afvigelser i blodtrykket
 • Ulcerative sygdomme i mavetarmkanalen
 • Penisdeformiteter, ardannelse, peyronies sygdom
 • Hjertesvigt, slagtilfælde i de sidste 6 måneder
 • Sygdomme i blodlegemerne
 • Blødninger, blodpropper
 • Leverdysfunktion
 • Nyrefunktion

Levitra bør ikke tages sammen med medicin, der indeholder nitrater (medicin, der bruges til at regulere forhøjet blodtryk og angina pectoris), medicin, der bruges til at behandle svampeinfektioner, AIDS / HIV, andre impotens-medicin og rekreative medikamenter kaldet "poppers".

Køb Levitra Uden Recept

I Danmark er tallene for mænd, der er ramt af erektil underskud, til en vis grad høje. Dette skaber en stor efterspørgsel efter online apoteker, hvor mænd kan handle rejsningsproblemer-medicin anonymt og med et ekstra lag af sikkerhed for deres helbred.

På vores apotek kan du købe Levitra online til en demokratisk pris, hvor vi allerede har inkluderet omkostningerne ved online medicinsk konsultation. Det er derfor sikkert at bestille Levitra uden recept online, da vores sundhedsspecialist udelukker kontraindikationer og vil rådføre dig med hensyn til sikker brug af medicinen.

Kommentarer

Robert Larsen

Levitra er et fantastisk produkt, som mere end hjalp situationen, og som også bragte et smil tilbage til konens ansigt. Vi er et ældre par fra Aalborg, og prisen er hovedårsagen til, at vi køber vardenafil online, men faktisk er det mere bekvemt i mange henseender. Vi er taknemmelige over for dette apotek for effektiv, billig og fortrolig hjælp!

Madsen Jensen

Meget tilfreds med produktet og effekten. Jeg oplever få bivirkninger, vedvarende let hovedpine og minimal følelsesløshed i hænderne (blev først bemærket, da jeg skulle spille guitar)

Robert Gustafsson

Vardenafil 20mg fungerer fantastisk, har aldrig nogensinde oplevet en stand der holdt sådan! Jeg har altid haft svært ved at have samleje, det værste var før jeg fyldte 40 selvom jeg var aktiv og rask, de sidste 10 år er det blevet bedre, men jeg tænkte at det kunne være sjovt at prøve nogle tabletter alligevel. Jeg havde virkelig en aha-oplevelse, "Så det er sådan, det skal fungere?" Fantastisk!

pill icon
Bestil  

Din dindkøbskurv

Produktet trækkes tilbage.