Politik til beskyttelse af personlige oplysninge

For at vi kan levere varer til dig eller derefter følge op på en service / garanti / klagesag, betyder det, at vi er nødt til at behandle visse oplysninger om dig. Vi indsamler hovedsageligt dine oplysninger for at tilbyde dig varer på vores hjemmeside og for at kunne sende dine ordrer hjem til dig. Dette betyder, at vi også skal gemme visse oplysninger om dine køb i et antal år på grund af de juridiske krav, der findes vedrørende klager og / eller garantier. Derudover behandler vi nogle af dine oplysninger for at markedsføre produkter, som vi mener kan være af interesse for dig.

Oplysninger, som du giver os:

  • Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, oplysninger om din betaling, aktivitet på vores websted (cookies)

Sikkerhedspolitik

De data, vi indsamler om dig, deles aldrig med nogen tredjepart, medmindre det er beordret af Domstolen. De sider, der bruges til at indsamle de følsomme personlige oplysninger, er krypteret i overensstemmelse med de ajourførte sikkerhedsprotokoller.

Leveringstid

Leveringstidspunktet estimeres baseret på den leveringsmetode, du har valgt. Alle spørgsmål vedrørende levering er dækket i det dedikerede område på vores websted og i det specifikke afsnit på vores Ofte stillede spørgsmål–side. Yderligere spørgsmål, der kan opstå, mens du venter på, at din pakke skal ankomme, kan stilles individuelt i direkte kommunikation med repræsentanterne for vores websted.

Spørgsmål vedrørende pakningens integritet, fuldstændigheden af din ordre, betingelsen for varer, der er indeholdt i pakken, genvinding, returnering og refusion, dækkes på de dedikerede sider på vores websted eller i de tilsvarende sektioner på Ofte stillede spørgsmål-siden.

Ordre status

Du kan kontrollere status for din ordre i det område på webstedet, der er reserveret til sporing af ordrer. Hvis du bestiller en forsendelsesmetode, der gør det muligt at spore din pakke på vej til dig, kan du spore dens bevægelse på webstedet for budtjeneste.

Alternativt vil du være i stand til at se ændringerne i ordrestatus på vores websted. I tilfælde af spørgsmål, kontakt med vores kundesupport-service.

Retur og pengene tilbage politik

Hvis du kan bevise, at der er produktionsfejl på produktet, får du altid nye dele. Garantien gælder dog ikke for apotekshygiejneeartikler og produkter med det bedste før dato. Vi betaler for returfragten, hvis pakken er beskadiget, eller antallet / arten af de varer, der er indeholdt i pakken, ikke svarer til de bestilte varer. For at blive refunderet skal du indtaste din postadresse, bank, personlige eller bankkontonummer.

For alle klager henviser vi dig til at kontakte vores kundesupport og ikke til nogen anden e-mail-adresse med risiko for, at din sag ikke bliver behandlet korrekt.

Leveringsadresse

Den leveringsadresse, der bruges ved bekræftelse af ordren, bruges som leveringsadresse. Kontroller, at det er korrekt i alle dets dele for at undgå forvirring på leveringstidspunktet. Vi minder dig om, at det er vigtigt at indtaste dit telefonnummer for at kunne kontakte dig når som helst i tilfælde af leveringsproblemer. Hvis du mener, at du ikke er hjemme i tide til levering, kan du angive adressen på det sted, hvor du arbejder i stedet for adressen på dit hjem eller adressen på en nabo, som du helt sikkert er hjemme.

Mistet pakke

Hvis du ikke modtager varerne inden den dato, der er angivet i ordrebekræftelses-e-mailen, skal du underrette vores kundeservice.

Annullering af ordre

Du har en mulighed for at annullere din ordre inden den sendes eller i løbet af 24 timer efter bestillingen. For at gøre dette, bedes du kontakte vores kundesupport-service.