Hvorfor vælge os

Hard kabelforbundet for at imødekomme dine e-apotek behov, økonomisk

Hvorfor vælge os

Vores apotek er et congenialt sted på nettet, hvor man går til for at købe lægemiddel af høj kvalitet. Vi har licens til detailhandel med recept, håndkøbsmedicin og kosmetik, hvilket betyder, at du kan gøre os til dit universelt apotek.

Vores hjemmeside er altid, der er dine fingerspidser, når du har brug for at bestille lægemiddel, men har ikke en mulighed for at afsætte tid til at køre til dit lokale apotek. Vores apotek er et praktisk produkt af den moderne livsstil, der gør det muligt at placere en ordre uden at forlade dit hjem eller dit kontor; du kan endda købe lægemiddel på farten, når du husker det.

Vi er alt det, der er bedst omkring den teknologiske fremskridtsalder: At shoppe online giver ikke kun bekvemmeligheden ved at bestille, men reducerer også prisen på de produkter, du køber. Da vi ikke betaler husleje for salgspladsen, pådrager vi den ikke i prisen på de piller, vi tilbyder.

Vores fordele: bedste kvalitet, bedste pris, bedste tjenester

Når det kommer til at gøre en forskel, sætter vi et stærkt fokus på konsistensen i alt, hvad vi gør, uden at gå på kompromis med den ene ting for den anden. Det er kombinationen af ubestridelig kvalitet af produkter og tjenester og en ærlig pris, vi citerer for dem, der får vores kunder til at handle gentagne gange for deres yndlingsvarer hos os. Dette og den stærke etik i arbejdet er det, vi vil citere som de bedste grunde til at bestille lægemiddel fra os.

Hvis vi konsulterer de statistiske analysetal, fortæller de os følgende:

*Data baseret på selskabets interne statistikker

Årsagen til at vælge osProcentdel af respondenterne
Tilfredshed med produktkvaliteten36,4%
Attraktiv prispolitik31,8%
Loyalitetsprogrammer, rabatter15,32%
Serviceernes pålidelighed7,2%
Brugervenlighed3,1%
Tjenesters fortrolighed1,37%
Andre grunde0,16%

Om din personlige farmaceut

Ligesom på dit lokale apotek, på vores hjemmeside, vil du blive tildelt en personlig farmaceut. Din personlige farmaceut hjælper dig med at vælge den rigtige lægemiddel i den rigtige dosering, besvare dine spørgsmål om brugen af pillerne og give hjælp til at afgive din ordre. Vores apotek efterlader konkurrencen bag med mængden og kvaliteten af den skræddersyede opmærksomhed, som vi er opmærksomme på for enhver kunde.

Fremme af positive ændringer i distributionen af sundhedsydelser

Vores apotek understøtter nye tendenser, der tilskynder til positive ændringer i systemet:

farmaceutiske produkter
  • Sikker lægemiddel bortskaffelse
  • Informeret pleje og bedre overholdelse af lægemiddel
  • Brugen af analytisk videnskab til forbedring af farmaceut – til – patient – tjenester
  • Anvendelse af innovative teknologier til forbedring af, hvordan apotekvirksomheden drives

Vi anvender bredt digitale sundhedsværktøjer for at gøre brugen af farmaceutiske produkter mere bevidst og dermed mere effektiv. Vi er stolte af at sige, at folk, der køber lægemiddel fra vores apoteker, opnår bedre sundhedsresultater – dette afspejles i den interne statistik, der er indsamlet gennem vores polling – system. Tøv ikke med at dele din egen oplevelse med os!

Apotek-kunde privilegium: fortrolighed ved bestilling

I vores arbejdsetik styres vi af de generelle regler for informationssikkerhed i landets sundhedsvæsen. Kundens privatliv og fortrolighed er vores primære bekymring. For at beskytte de personlige data, du deler med os, engagerer vi et stort antal digitale værktøjer og uddannet personale, der håndterer de oplysninger, som brugerne deler, i nøje overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser.