Avanafil

Stendra

20% rabatt
stendra online

€ 28.01 - € 37.93

per pill
Læs mere

Super Avana

20% rabatt
super avana online

kr 44.94 - kr 52.74

per pill
Læs mere

Stendra

Generisk Avanafil er en ny og forbedret oral medicin til behandling af erektilproblemer. Avanafil 100mg (stendra) er et sikrere stof, der kan tages i større doser, hvilket garanterer en bedre respons mod medicinen.

Avanafil 100 mg er et lægemiddel, der hører til den nye generation af ED-medicin i PDE5-hæmmerklassen (hæmmere af phosphodiesterase type 5). De farmakodynamiske træk ved Avanafil er kendetegnet ved forhøjet sikkerhed af formlen og en forkortet virkningstid.

PDE5-hæmmere forårsager en stigning i cyklisk guanosinmonophosphat (cGMP), som igen bestemmer en åbning af calciumkanalerne og derfor en lempelse af de glatte muskelfibre i de kavernøse legemer medieret ved frigivelse af nitrogenoxid.

Glat muskelafslapning og følgelig forbedret kønsblodstrøm fremmer den opnåede evne til at opnå og opretholde erektion tilstrækkelig til en tilfredsstillende seksuel aktivitet.

Avanafil 100 mg

Avanafil 50 mg

Avanafil 50 mg (stendra 50 mg) kan tages enten inden det er nødvendigt (20 – 30 minutter før sex) eller på daglig basis. Avanafil 100 mg kan hjælpe med at gendanne den seksuelle funktion fuldstændigt, når den tages hver dag om aftenen i den minimale dosis (avanafil 50 mg). I et 2008 – studie blev effekten af avanafil 50 mg indgivet om aftenen dagligt i 52 uger taget i betragtning hos patienter, der gennemgik radikal prostatektomi. Terapiens effektivitet blev verificeret ved administration af validerede spørgeskemaer (IIEF = internationalt indeks for erektil funktion). Fra analysen af de opnåede data efter 57 uger lykkedes det 47% af de behandlede patienter at have en gyldig erektion tilstrækkelig til at have et fuldstændigt seksuelt forhold i modsætning til de ubehandlede patienter (28%); hvis disse patienter derefter efter 52 uger tog avanafil efter behov, gik procenterne fra 86% af den behandlede gruppe sammenlignet med 66% af den ubehandlede.

Avanafil 200mg har øget brugssikkerhed sammenlignet med andre medikamenter i sin klasse, som gør det muligt at bruge større og mere effektive doser af stoffet: Avanafil 200 fås i doserne 50 mg, 100 mg og 200 mg. Spørg din læge, om det er tilrådeligt med doseringsstyrken.

Tag en pille med tilstrækkelig mængde væske til at vaske den ned, fortrinsvis vand; undgå alkohol, grapefrugt juice og koffeinholdige drikkevarer. Lad det gå i 20 til 30 minutter mellem medicinindtagelsen og den forventede seksuelle aktivitet.

Avanafil bruge

For patienter med en tilbøjelighed til blødning og forværring af mavesår såvel som patienter med lever- og nyrebetingelser i den aktuelle medicinske historie, bør medicinen kun ordineres efter vurdering af forholdet mellem risici og fordele.

Doser med avanafil, der var højere end de anbefalede – eller doser på 800 mg i enkeltdoser eller flere daglige doser på 300 mg – var forbundet med bivirkninger svarende til dem, der blev observeret ved lavere doser, men med større hyppighed og sværhedsgrad. Avanafil – undersøgelser udført hos raske frivillige antyder toksicitet, der ikke findes i doser, der er begrænset til dem, der anbefales til daglig indtagelse. Avanafil tolereres godt af patienter uden tilstande, der ikke indrømmer stofbrug, det er ikke vanedannende og fremkalder ikke desensibilisering.

Avanafil Bivirkninger

Avanafil er et godt tolereret medicin med bivirkninger af kortvarig og mild karakter. Følgende bivirkninger kan forventes, når Generisk Avanafill administreres:

 • Ansigtsrødhed (op til 10% af patienterne)
 • Nasal tæthed eller udflod (op til 10% af patienterne)
 • Dyspepsi (op til 10% af patienterne)
 • Hovedpine (op til 10% af patienterne)
 • Svimmelhed (mindre end 1%)

Avanafil er et lægemiddel med lav bivirkningsprofil, men hvis du oplever bivirkninger, der ikke ville forsvinde, skal du kontakte din læge for dosisjustering.

Avanafil Håndkøb

kompatibel med anden medicin

Som en repræsentant for sin klasse af PDE5-hæmmere kan Generisk Avanafil ikke kombineres med følgende medicinklasser:

 • Andre PDE5-hæmmere
 • Nitratbaserede medicin
 • Antimykotiske medikamenter
 • Anti-HIV / AIDS-medicin
 • Rekreative medikamenter kaldet "poppers"
 • Medicin, der metaboliseres af CYP3A4-enzym

Avanafil Online

Ifølge det officielle websted for Dansk Lægemiddel Information, forkortet DLI (Danish Medicines Information), et firma, der leverer uvildige oplysninger om medicin til både privatperson og sundhedsmedarbejder, oplever cirka 20% af den danske mandlige befolkning i 40'erne problemer med erektion, uanset om det er permanent eller lejlighedsvis. I en alder af 70 år stiger dette tal til 50-60%.

Vores firma tilbyder en overkommelig måde at købe generisk Avanafil online uden recept efter en gratis fjernkonsultation med en autoriseret læge, der sparer din tid, penge, indsats og dit helbred. Vi passer på dit velbefindende og din fortrolighed.

Avanafil Kontraindikationer

Visse medicinske tilstande gør brugen af Generisk Avanafil umulig. Disse er:

 • Leverdysfunktion;
 • Nyresygdomme i de sidste faser, der kræver hæmodialyse;
 • Arteriel hypotension (systolisk blodtryk i stille tilstand <90 mm hg);
 • Tidligere slagtilfælde eller hjerteinfarkt (i de sidste seks måneder);
 • Uregelmæssig angina pectoris og også arvelige sygdomme, der er karakteriseret ved en progressiv degeneration af nethinden, for eksempel retinitis pigmentosa
 • Anatomiske deformationer af penis (krumning, kavernøs fibrose, peyronies sygdom);
 • Sygdomme med en tilbøjelighed til priapisme (seglcellesygdom, multiple myelomer, leukæmi).

Brugerspørgsmål

Det ser ud til, at avanfil kommer i en meget kraftig dosis. Betyder det, at det har mere alvorlige bivirkninger end andre avenafil til mænd?

Sebastian
Sebastian

Hej og tak for et godt spørgsmål. Avansfil dosis kan gå op så højt som 200 mg, men dette er en dosis godkendt af sundhedsmyndighederne som sikker. Medmindre din læge ikke har bestemt andet, bør du ikke være bekymret over bivirkningerne af avafanil forbundet med dosen.

Dr.August Holm
Dr.Holm