Hvordan man køber

Købe lægemiddel på en ansvarlig måde: sikkerhed kommer først!

online apotek

Det er praktisk at klikke på dine piller hjem. En og færdig! Du springer over trafikpropper, linjer, akaviteten ved at tale med en flok kolleger, der står i kø bag din ryg, du behøver ikke engang at forlade komforten i lænestolen på din solbelyste terrasse! På vores apotek behøver du heller ikke give din recept… hvilket ikke fritager dig for at have en sådan. Uden nogen hensigt om at dræbe dit brus, ved du, at din sundhedsmæssige tilstand skal kontrolleres, kontraindikationer skal udelukkes, og eventuelle bivirkninger, hvis nogen, skal holdes i kontrol.

Og det er her vores apotek henter løkken, også selvom du har slappet af med at holde dine lægeaftaler konsekvent. Hent telefonen, ringe til os, eller anmod om en LiveChat med en bestyrelsescertificeret læge, der er klar til at yde en fremragende, omend fjern, pleje af dig på ambulant basis. I løbet af en samtale vil vores sundhedsspecialist være i stand til at afgøre, om du er berettiget til terapi med orale lægemiddel, og i bekræftende fald, hvilken dosis der anbefales til din individuelle tilfælde og tilstand.

Hvis du er godkendt til terapi med den lægemiddel, du håber at bestille via vores apotek, vil den ansatte på sundhedsvæsenet rådgive det til apoteketekniker, der er på vagt, og din ordrebehandling vil blive indledt fra det tidspunkt.

Bestilling af lægemiddel ved hjælp af vores webshop

E-shopping er den næste bedste ting efter forudskåret brød… og uden tvivl den nemmeste!

  • Start med at finde de produkter, du kom til. Gør det ved at indtaste navnet på produktet i søgeværktøjet – du vil se forslagene materialisere sig; det er vores smarte motor, der beder dig om at vælge fra listen. Du gør måske netop det eller er færdig med at skrive og trykke på knappen Søg. En anden måde at tackle dette på er at slå lægemiddler op efter navn eller kategori, den tilhører.
  • Kan du ikke finde det, du leder efter? Der er altid en vej. Kontakt vores kundesupport, og chancerne er, at vi hjælper dig med at finde det, du leder efter. Med et bredt netværk af partnerapoteker spredt overalt i verden er der ingen udfordringer, der synes umulige. Prøv os!
  • Vælg den dosering, der er anbefalet til dig af forskriveren; vælg antallet af piller i pakken og send dem til indkøbskurven. Insider tip: jo større antal piller der er i pakken, den lavere pris pr. Vare falder. Ved at bestille bulkier – pakker sparer du penge to gange: Du kommer ikke til at bestille påfyldning lige så ofte og betaler forsendelsesomkostningerne, og selvfølgelig får du pillerne til en rabatpris. En win – win, hele vejen rundt! (Bemærk: I henhold til den nuværende lovgivning kan du ikke bestille mere end mængden af lægemiddel, der skal vare dig i en periode på 3 måneder af terapi baseret på den specifikke dosering)
  • Har du flere varer på din liste? Gentag trin 1 og 2 for dem. Hvis du er færdig, skal du gå til indkøbskortet ved at klikke på det tilsvarende ikon i øverste højre hjørne af din browser. Rediger mængden af pakker, hvis det er mere end en. Færdig? Fortsæt med at tjekke siden!
  • Tid til at give os dit navn, fødselsdato, bopælsland, gade – adresse og betalingsoplysninger. Disse data indsamles med det eneste formål at levere din ordre til dig. Vi bruger avancerede webkrypteringsteknologier for at beskytte sider, der indeholder følsomme oplysninger, så der er ingen risiko for, at de oplysninger, du deler med os, bliver offentligt tilgængelige, stjålet eller misbrugt.
  • Gennemse oplysningerne på siden, inden du indsender dem. Vær opmærksom på, at du ved at indsende disse oplysninger accepterer betingelserne for brug af apoteket. Det er på dette tidspunkt, dit kreditkort bliver opkrævet, og det vil være problematisk at grænse op til umulig at vende denne proces, hvis du vil redigere eller annullere din ordre. Hvis du finder ud af, at alt er korrekt, skal du klikke på knappen Send for at afslutte købet. En e – mail med bekræftelse sendes til den adresse, du har angivet tidligere.

Forsendelse: en note om adressat og afsenderadresse

forsendelse

Fra vores erfaring kan der opstå situationer, hvor din leveringsadresse ændres. Eller når din faktureringsadresse bliver forvirret for din leveringsadresse. Eller omvendt. Du kan flytte ud, før pakken finder dig. Dette er liv, og ting sker, men vi er fast besluttet på at hjælpe dig med at blive sundere, uanset logistik. Hjælp os med at gøre det ved at kontakte vores kundesupport og underrette os om eventuelle kommende ændringer i din bopælsadresse eller den adresse, du ønsker, at din næste levering skal ske på. Vi er 100% fleksible!

Forlader landet? Vi kan arrangere din pakke, så du følger dig, men vi skal respektere lovgivningen i andre lande, der regulerer reglerne for medicinimport. Da flertallet af europæiske lande har meget strenge regler med hensyn til farmaceutiske produkter, der krydser deres grænser, foreslår vi, at vi forbinder dig med vores partnerapotekrepræsentanter i det land, som du skal rejse til (eller som du gerne vil have din pakke til sendes). Når det er os, du har som dine digitale sundhedsassistenter, bliver tingene mulige og løse. Billigere lægemiddel leveret internationalt er det, du kan stole på med vores apotek.

I udvalgte tilfælde, og når det er fornuftigt set fra logistikperspektivet, bliver din pakke sendt til dig fra producentens firma for at minimere forsendelsesomkostningerne.