Priligy

5.0
priligy online

Aktivt stof: Dapoxetin

Medicinalform: Filmovertrukne tabletter

Betalingsmetoder:
 • Visa
 • MasterCard
Levering:
 • Danmark
 • Sverige
 • Norge
 • Finland

Ekspresforsendelse: 4-7 hverdage

Regelmæssig forsendelse: 8-13 hverdage

 • 60mg
Produkt pr pille Pris Antal Bestille
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 180 piller 19.53 DKK 3515.69 DKK 3867.26 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 120 piller 20.21 DKK 2424.95 DKK 2667.45 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 90 piller 20.97 DKK 1887.6 DKK 2076.36 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 60 piller 21.68 DKK 1300.78 DKK 1430.86 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 30 piller 25.26 DKK 757.83 DKK 833.61 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 20 piller 27.47 DKK 549.36 DKK 604.3 DKK
1
Købe
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg x 10 piller 33.84 DKK 338.44 DKK 372.28 DKK
1
Købe

Kan du bemærke, at siden ikke fungerer, som den skal?

Prøv at trykke på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R, hvis du bruger en MacBook) for at opdatere siden. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du prøve at rydde din webstedshistorik og browserdata i indstillingerne. Tak for din forståelse!

Pakkeeksempel

Din ordre bliver pakket sikkert og sendt og sendes inden for 24 timer. Dette er nøjagtigt, hvordan din pakke vil se ud (billeder af en rigtig forsendelsesgenstand). Det har en størrelse og udseende på et almindeligt privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet.

Forfra

frontview

Fra siden

sideview

Bagfra

backview

Introduktion

priligy 30 mg er en revolutionerende medicin, der anvender sig selv til behandling af ejakulatorisk præocitet. Taget 1 til 2 timer i forventning om samleje, er medicinen i stand til at udskyde ejakulation med 30% og forbedre kontrollen over erektionens hårdhed, og derved tackle to mest almindelige problemer, der er skadelig for mandlig seksualitet.

Priligy

Priligy (dapoxetin) er en oral medicin, der bruges til at forsinke ejakulation hos mænd, der har problemer med for tidlig ejakulation.

Dapoxetin er en selektiv inhibitor af serotonintransport, men afviger dybt fra konventionelle SSRI'er efter kemisk struktur og farmakokinetiske egenskaber (hurtige topkoncentrationer og renal clearance). Terapeutisk set opfylder det de vigtigste styringskrav optimalt for PE – patient. Priligy rapporteres at forlænge varigheden af den seksuelle handling med mindst 30%.

Tidlig Udløsning

I henhold til denne ressource lider mellem 20% og 30% af danske mænd af problemet med PE; dette er et udbredt problem, som heldigvis kan behandles farmakologisk og til minimale omkostninger. Priligy er en receptpligtig medicin, der har en række kontraindikationer; man skal være forsigtig, når man administrerer SSRI-hæmmere, en klasse medikamenter, som Priligy tilhører. Vores sundhedsudbydere er klar til at hjælpe med at finde ud af, om medicinen er sikker for dig at bruge i en gratis online konsultation, så du kan købe Priligy 30 eller 60 mg uden recept. På denne måde kan du få fordelene ved professionel sundhedsrådgivning og en fuld anonymitet af et online apotek.

Priligy apotek bivirkninger

Ja, som enhver farmaceutisk udviklet medicin, kan priligy danmark forårsage bivirkninger. De er minimale eller ikke-eksisterende, hvis medicinen tages i henhold til forskudsinstruktionen, og der tages hensyn til alle de forholdsregler, der er nævnt i medikamentindsatsen.

De mest almindelige bivirkninger rapporteret i kliniske studier var kvalme, svimmelhed, hovedpine og diarré.

En mere detaljeret liste over bivirkninger såvel som andre vigtige oplysninger om medicinen og dens virkninger kan findes på denne side.

Priligy 30 mg Kontraindikationer

Hvis du lider af sundhedsmæssige tilstande, skal du informere din læge – de kan være grund til at undlade at anvende dapoxetine 60 mg. Priligy er således kontraindiceret til brug hos patienter med:

 • Hjerteproblemer
 • Historie med misbrug
 • Historie med mani eller svær depression
 • Synkopale tilstande

Priligy (dapoxetine) Interaktioner

Priligy og anden medicin

Priligy dapoxetine anbefales ikke at blive taget sammen med følgende medicin:

 • IMAO-medicin
 • andre medicin i SSRI-klassen
 • SNRI-medicin
 • CYP2D6-enzyminhibitorer
 • CYP3A4-enzyminhibitorer

Sikkerhedsoplysninger

Priligy bør anvendes med forsigtighed til patienter med nyreproblemer og nedsat nyrefunktion. Fortæl din læge, hvis du under behandlingen oplever selvmordstanker, svær depression eller mani. Afbrydelse af behandlingen kan være forbundet med maniacale eller depressive tilstande, derfor bør ophør med dapoxetine pris – terapi overvåges nøje af en sundhedsudbyder.

Priligy køb

Flemming

I et par måneder havde jeg ledt efter en pålidelig hjemmeside at bestille mine dapoxetin apotek fra, fordi jeg ikke har råd til at købe Priligy i københavnske lokale apoteker. Jeg er meget glad for, at jeg fandt denne hjemmeside, de har gode priser og tablets af god kvalitet. Tak!

Henrik

Prilligy er meget effektivt. Jeg fortæller dig dette fra min personlige erfaring. I starten, ligesom de første par dage, føler du mild hovedpine, men efter at have brugt det et par gange vil du se de fantastiske fordele. Den største fordel er, at det giver dig mere kontrol over din ejakulation, så du kan holde længere. Jeg plejede at holde 2 minutter, efter at have vænnet mig til disse tabletter, kunne jeg holde længere end forventet på grund af kontrollen over ejakulation, i op til 10 minutter i alt!

Anders

Det var så nemt at købe Priligy 60 mg tabletter fra mit sommerhus oppe i Maribo! De leverede to uger senere til en lokal posttjeneste, så jeg kunne hente dem. Pakken så ren og anonym ud, meget betænksomt af dig!

pill icon
Bestil  

Din dindkøbskurv

Produktet trækkes tilbage.